Kenelle tallenne soveltuu?

Juhlavuoden Talvipäivät on tarkoitettu kaikille henkisen polun kulkijoille, jotka haluavat olla eturintamassa viemässä eteenpäin Uusi ajatus löytyy metsästä-juhlavuoden teemaa ja samalla saada myös uutta tietoa luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä. Tiedon omaksumista helpottaa kirjauutuus: Uusi ajatus löytyy metsästä – Pikaopas luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä tai etä-ja lähikursseilta saadut tiedot, jolloin kurssilla käytettävä sanasto on ennestään tuttua. Uutuuskirja löytyy täältä

Olet sydämellisesti tervetullut tälle ikimuistoiselle kurssille!

Tallenteen kesto on lähes 9 tuntia.

Opettaja

Luonnon salaisten voimien asiantuntija

Tiina Lindholm

Tiina Lindholm on metsänhoitaja, luonnontutkija ja mystikko Esko Jalkasen kouluttama luonnon salaisten voimien asiantuntija, joka on yli 20 vuotta pitänyt kursseja luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä. Hän on koulutukseltaan terveydenhuollon maisteri.

Talvipäivien ohjelma

Talvipäivien ohjelma: 

 

TALVIPÄIVÄT ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ”  

100 vuotta metsänhoitaja ja luonnontutkija Esko Jalkasen syntymästä

 

JUHLAVUODEN LAUANTAIN OHJELMA

 

FYYSISEN KEHON JA HENKIKEHOJEN PUHTAUSASTEEN KOROTTAMINEN

Menneisyyden puhdistaminen  ja oman ympäristön puhdistaminen 

Karmavelkojen kuittaus vakailta auttajilta 

 • HENKISTEN VOIMIEN VUODATUS
 • JUHLAVUODEN TEEMAN ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ” OSA I: MITÄ MEIDÄN TULISI TIETÄÄ JA MITÄ UUTTA JA IHMEELLISTÄ MEILLÄ ON VIELÄ SELVITETTÄVÄNÄ AIHEEN TEEMAAN  LIITTYEN? 

Mikä todellisuudessa on Uusi ajatus löytyy metsästä-pikaopas henkisin silmin nähtynä ja mitä uutta tietoa on löytynyt ja löytyy vielä asiasta yliaistillisilla tutkimuksilla? Mitä henkiselle tielle astuneen tai sillä jo pitkään taivaltaneen auttajan olisi hyvä tietää kirjan tarjoaman tiedon ulkopuolelta?

Havupuiden ihmeellinen maailma - maailmassa on paljon mielenkiintoisia havupuita kuin meille tutut mänty ja kuusi. Miten G-säteilyasiat vaikuttavat näissä puulajeissa ja mitkä ovat niiden vaikutukset ihmiseen ja eläimiin? Tunnetko oman pihapiirisi tai metsiesi puiden kunnon? On tärkeää osata tutkia puiden reviirit ja niiden kunto yliaistillisesti sekä tuntea keinot, miten tilanteita voidaan luonnonmukaisesti, mutta ennen kaikkea myös henkisin voimallisin keinoin korjata.

Miksi puunkaatamiseen liittyy henkisiä toimia ja mitä seuraamuksia on, jos näitä henkisiä toimia ei noudateta? 

Ajan sallimissa rajoissa muita erityiskysymyksiä ja uutta yliaistillista tietoa

 • JUHLAVUODEN TEEMAN ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ” 

KUNNIAKSI OSASSA II NÄEMME  VIDEON: 

LUONTO  - IHMISEN PEILI (Naturen – Människans spegel)

Haastateltavina ovat Esko Jalkanen ja Tapio Kaitaharju. Videon (1987) kesto 36 minuuttia. Ennen videon katsomista tutustumme Alstromeria-kukkaan, jolla oli tärkeä merkitys Eskon kauppapuutarhatoiminnassa. Vaihdamme ajatuksia ja keskustelua videon katsomisen jälkeen. 

 • JUHLAVUODEN TEEMAN ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ” OSA III:

MIKÄ ON SE IHMEELLINEN VOIMA, JOLLA KAIKKI AUTTAMISTYÖT

KÄYNNISTYVÄT? 

Miten vuosikymmenten saatossa henkiset voimat ovat kasvaneet ja miksi kasvua on ylipäänsä tapahtunut? Miten lisään tai ylläpidän henkisiä voimia?

 • JUHLAVUODEN TEEMAN ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ OSA IV: MITÄ MEIDÄN TULISI TIETÄÄ JA MITÄ UUTTA JA IHMEELLISTÄ MEILLÄ ON VIELÄ SELVITETTÄVÄNÄ AIHEEN TEEMAAN  LIITTYEN? 

Tunnetko mustan korallin? Miten se liittyy henkisiin toimiin?

Curry-voimasta tiedämme yllättävän vähän, esimerkiksi sen voiman suuruus on meille vielä suurelta osin arvoitus. Tässä meillä on siten paljon yliaistillista tutkittavaa.

Onko jotain henkisiä lainalaisuuksia, mitkä meidän tulisi tuntea Bioenergiakentän ja Hiven- ja alkuainevarannon keskinäisissä suhteissa?

Hevosten ja nautakarjan seksistä luonnonlaitumilla ja sen vaikutuksista tiedämme jo jotain kuten lintujen hedelmöityksen vaikutuksista, mutta miten on laita ihmisen kohdalla?

Monet meistä tuntevat jo hiidenkirnut, mutta saammeko esille jotain uutta tietoa yliaistillisten tutkimustemme valossa? 

Ajan sallimissa rajoissa muita erityiskysymyksiä ja uutta yliaistillista tietoa 

 • HENKISTEN VOIMIEN MITTAUS HALUKKAILLE

 

Huom! ohjelmamuutokset mahdollisia johtuen koronapandemiatilanteesta

TALVIPÄIVÄT ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ” 

100 vuotta metsänhoitaja ja luonnontutkija Esko Jalkasen syntymästä

 

JUHLAVUODEN SUNNUNTAIN OHJELMA

 

 • JUHLAVUODEN TEEMAN ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ” OSA V:  

MIKÄ ON PITKÄN ELÄMÄN SALAISUUS JA TERVEENÄ PYSYMISEN EHDOT TIETEEN JA YLIAISTILLISEN TIEDON VALOSSA? 

Miten tieteen antaman uusimman tutkimustiedon valossa voimme parhaiten pitää yllä kokonaisvaltaista terveyttä? Miten solumme toimivat ja mitä ne tarvitsevat? Mitä asioita sekä toimia saamme hyvinvointimme ja pitkäikäisyyden tueksi lääketieteen puolelta, ja entäpä henkiseltä puolelta? Mitä tiede tietää ns. supervanhuksista? Mitä kannattaa tai ei kannata tehdä pitkän ja terveen elämän saavuttamiseksi. Peilaamme lääketieteen puolelta saatavaa uutta tietoa, käytössämme olevaan henkiseen, yliaistilliseen tietoon ja hahmotamme, mikä ihminen todellisuudessa henkiseltä olemukseltaan oikein onkaan ja miten sen toimintoja voimme parhaamme mukaan tukea?

 • JUHLAVUODEN TEEMAN ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ” OSA VI:  

KORONAPANDEMIA VIELÄ PUHUTUTTAA – MITEN ROKOTUKSET 

AUTTAVAT JA KENELLE NE SOPIVAT? 

Miltä saatavilla olevat rokotteet näyttävät henkisin silmin nähtynä? 

Miten ne sopivat ottajilleen ja kenen kannattaa ottaa rokotus? Kuinka pitkä on suoja, joka on mahdollista saavuttaa rokottamalla? Kuinka moni voi sairastua koronaan uudelleen? Mitkä ovat tulevaisuuden näkymät rokottamisille?

 • JUHLAVUODEN TEEMAN ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ” OSA VII: 

MITÄ EETTERIKEHO MERKITSEE IHMISELLE TAI MUULLE ELÄVÄLLE 

OLENNOLLE JA MIKÄ VAIKUTTAA SEN KUNTOON?  

Tiedämme jo jotain ihmisen eetterikehosta ja sen merkityksestä terveydelle, mutta miten erityistilanteissa onnistuu eetterikehon vaihto silloin kun vanha on kulunut loppuun? Kuka voi vaihtaa ja missä tilanteissa kenelle eetterikehon?  Tärkeitä toimintaohjeita, myös uusia käsitellään.

 • JUHLAVUODEN TEEMAN ”UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ” OSA VIII: MITEN SUOMEN LUONTO VOI? ONKO SUOMI KAIVOSTOIMINNAN 

LUVATTU MAA?  

Hoidetaanko luontoamme ja metsiämme hyvin? Mitä kaivostoiminta aiheuttaa luonnolle ja ympäristölle laajemmin? Mitä tapahtuu selkämme takana sekä missä laajuudessa ja millä paikkakunnilla? Faktatietoja ja yliaistillisia tutkimuksia sekä toimia tilanteiden parantamiseksi niin täällä kuin muuallakin.

 • MUUTA AJANKOHTAISTA AJAN SALLIMISSA JA UUSIEN TILANTEIDEN 

EDELLYTTÄMISSÄ  TAPAUKSISSA

 

Huom! ohjelmamuutokset mahdollisia johtuen koronapandemiatilanteesta

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Saanko kursseilla jaettavan kurssimonisteen?

  Kyllä, kurssimoniste on ladattavissa sivustolta.

 • Onko tallenteen katsomisessa aikarajoitetta?

  Ei, voit katsoa tallenteen niin moneen kertaan kun haluat milloin vain.