Oletko valmis murskaamaan uupumuksen, ylikuormituksen ja loppuunpalamisen lopullisesti?

Opi vähentämään stressiä, lisäämään energiaa ja elämään täyttävämpää elämää vain viidessä viikossa!

Onko sinulla koskaan ollut sitä tunnetta, että silmäsi ovat kuivat, sydämesi hakkaa ja aivosi ovat sumuiset? Mistä tämä tunne tuli? Kuvittele, ettet tiedä, miltä tuntuu olla rento ja rauhallinen, vaikka arjen stressitekijät tulevat näkyviin. Tunnet olosi turhautuneeksi, koska stressin hallinta voi tuntua mahdottomalta. Stressitön sinä- kurssi voi auttaa sinua oppimaan lisää stressin vaikutuksista kehoon ja mieleen samalla kun opit tietoisia muutoksia, jotka helpottavat kroonisten paniikkireaktioiden aiheuttamaa fyysistä epämukavuutta.

Stressitön sinä- kurssi

5 viikon verkkokurssi, joka auttaa sinua vähentämään stressiä dramaattisesti tekemällä yksinkertaisia muutoksia päivittäisiin tottumuksiin ja ajattelutapaan, ottamalla käyttöön uusia työkaluja muutosta varten ja käyttämällä luonnollisia keinoja tukemaan koko stressin vähentämisprosessia. Tämän kurssin lopuksi et vain kehitä vahvaa tietämystä siitä, miten voit vähentää stressiä elämässäsi, vaan tiedät kuinka luot terveellisiä tapoja ja ruokit ajattelutapaasi, sieluasi ja kehoasi.

Sinun ei tarvitse olla stressin uhri!

Vain 5 viikossa saat kaikki avaimet stressin vähentämiseen!

Kun rekisteröidyt Stressitön sinä! -kurssille, saat kaiken tarvitsemasi syvään ja merkitykselliseen kokemukseen, joka auttaa vähentämään stressiä ja tuntemaan rauhaa.

 • 5 perusteellista moduulia video oppituntien kera

  Pääse stressisi ytimeen, kuinka se vaikuttaa kehoosi ja kaikkiin työkaluihin ja resursseihin, joita tarvitset vähentääksesi stressiä luonnollisesti ja parantaaksesi yleistä terveyttäsi dramaattisesti.

 • 5 viikkoa valmennusta

  Auttaa sinua etenemään kunkin moduulin läpi selkeästi ja henkilökohtaisella tuella

 • Aloitus- ja lopetussessiot

  Varmistaaksesi, että aloitat ja lopetat kurssin selkeästi ja luottavaisin mielin.

 • Milloin?

  Kurssi alkaa 9.1. Voit käydä kurssia omaan tahtiisi.

 • Missä?

  Verkossa. Voit osallistua valmennukseen mistä vain.

 • Mitä?

  5 viikon valmennuksen lisäksi, valmennukseen kuuluu puhelu/videotapaaminen (20 min)

Sinun ei tarvitse olla stressin uhri!

Vain 5 viikossa saat kaikki avaimet stressin vähentämiseen.

Valmentaja

Hyvinvointivalmentaja

Laura Lindholm

Laura on arvostetun Dr. Sears Wellness instituutin sertifioima hyvinvointivalmentaja. Hän on auttanut monia löytämään avaimet hyvään oloon, jaksamiseen sekä onnellisuuteen. Laura näkee ihmisen kokonaisuutena ja tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin löytyy kun kaikki elämänalamme ovat tasapainossa.

Vaihtoehdot

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto