Tervetuloa Värähtely-Klubiin!

Värähtely-Klubissa pääset nauttimaan eduista sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Olemme luoneet klubin sinun ja läheistesi hyvinvointia varten. Jäsenyytesi auttaa sinua harmoniseen elämään samalla kun opit lisää luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä. Klubi on avoin kaikille vasta-alkajasta jo pidempään toiminnassamme mukana olleille.

Nähdään Värähtely-Klubilla!

Laura, Daniel & Tiina

Liity kerralla vuodeksi

Liittymällä heti vuodeksi (12kk) Puu-klubitasolle saat kaksi Tiina Lindholmin henkilökohtaista Zoomia (2 x 20 min)

Puu-jäsenyys

Pääset nauttimaan kaikista alla olevista eduista (arvo vähintään yli 258€) ja elämyksistä, jotka saat vain 37€:lla kuukaudessa. Liittymällä heti vuodeksi (12kk, maksu kahdessa osassa, peräkkäisinä kuukausina) Puu-klubitasolle saat kaksi Tiina Lindholmin henkilökohtaista Zoomia (2x20 min) (arvo 198€)

  • Uusi mielenkiintoinen blogi & artikkeli luettavana joka kuukausi (arvo 9€)

  • 15 % alennus goodset.fi verkkokaupan tuotteista & kahdet ilmaiset postituskulut (Suomi) goodset.fi verkkokaupan tuotetilauksille kuukaudessa (arvo 13,90€)

  • Pääsy Värähtely-klubin omaan keskusteluryhmään (arvo 10€)

  • Kotienergioiden tarkistus pyydettäessä ja tarvittaessa korjaus (kerran kuussa) (arvo 13€)

  • Samassa taloudessa asuvien omien perheenjäsenten positiivisuuden/negatiivisuuden (aiheuttajia mm. mustasukkaisuus, viha, riippuvuudet) tarkistus pyydettäessä ja tarvittaessa negatiivisuuden korjaus (kerran kuussa) (arvo 13€)

  • Samassa taloudessa asuvien omien perheenjäsenten Buddhisen kanavan aukiolon tarkistus (ihmissuhteet tekevät usein tukkoiseksi) pyydettäessä ja tarvittaessa korjaus (kerran kuussa) (arvo 13€)

  • Samassa taloudessa asuvien omien perheenjäsenten työpaikkojen, koulun sekä mahdollisen kesämökin energioiden tarkistus pyydettäessä ja tarvittaessa korjaus (kerran kuussa) (arvo 13€)

  • Kuukausittainen live Zoom Tiina Lindholmin ja/tai mielenkiintoisten vieraiden kanssa (arvo 29€)

  • Pääsy katsomaan aikaisemmin videoituja kurssitallenteita (arvo 138€)

  • Liittymislahjaksi - Uusi Ajatus Löytyy Metsästä E-Kirja (arvo 10€)

Tule mukaan!

Odotamme sinua jo Värähtely-klubilla.

Opettajat & ohjaajat

Luonnon salaisten voimien asiantuntija

Tiina Lindholm

Tiina Lindholm on metsänhoitaja, luonnontutkija ja mystikko Esko Jalkasen kouluttama luonnon salaisten voimien asiantuntija, joka on yli 20 vuotta pitänyt kursseja luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä. Hän on koulutukseltaan terveydenhuollon maisteri.

Ohjaajat

Laura & Daniel

Lauran ensimmäinen kosketus yliaistilliseen maailmaan tuli 6-vuotiaana kun hän halusi lähteä Tiinan mukana kurssille. Samaisella kurssilla varpu taipui hänen käsissään ensimmäisen kerran. Laura on myös koulutettu hyvinvointivalmentaja ja ollut toiminnassa mukana pienestä asti. Danielin ensikosketus yliaistilliseen maailmaan alkoi varpujen valmistuksesta, joita hän on valmistanut käsin jo yli 10 vuotta. Kiinnostuksen kasvettua hän valmistui Tiinan Varpukoulusta ja on käyttänyt opittuja Tiinan ja Eskon ohjeita ihmisten, eläinten ja maapallon auttamiseen jo useita vuosia. Hän on ollut vastuussa englanninkielisestä toiminnastamme jo pitkään.

Jäsenyysvaihtoehdot

Puu-jäsenyys

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Liity kerralla vuodeksi

Liittymällä heti vuodeksi (12kk) Puu-klubitasolle saat kaksi Tiina Lindholmin henkilökohtaista Zoomia (2 x 20 min)