Uudenlaista hyvinvointia

Tukea ja neuvoa, jotta onnistut!

Oletko saanut laihdutuskuureista ja hyvinvointiohjelmista tarpeeksesi? Haaskannut rahaa kalliisiin kuntosalijäsenyksiin? Aloitat hyvällä innolla, mutta et koskaan pääse tavoitteesi ja kaikesta jää vain paha mieli, koska kaikki herkut täytyy unohtaa. Kuulostaako tutulta? Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei ole vain laihdutuskuureja ja tiukkoja treeniohjelmia. Jotta voimme elää hyvää, terveellistä elämää, ja saavuttaa tavoitteemme, kaikkien elämänalojen on oltava tasapainossa. Emme ole vain fyysinen kehomme.

Hyvinvoiva Sinä - jäsenyys

 • Tukea ja neuvoa

  Saat jäsenyytesi ajan kaikki tarvittavat tiedot, taidot ja tuen, jotta onnistut elämänmuutoksessasi. Kuvittele, miten hyvältä hyvä olo ja onnellisuus tuntuisi?

 • Vain kahvin hinnalla!

  Viikottaisen kahvin hinnalla voit parantaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi. Et tarvitse kalliita kuntosalijäsenyyksiä voidaksesi hyvin!

 • Uusia tapoja ja ideoita!

  Huomaa, kuinka lamppu syttyy ja opit uusia tapoja terveellisen ja kokonaisvaltaisen elämän elämiseen ilman rajoittavia laihdutuskuureja ja suuria rajoituksia.

Valmis voimaan paremmin?

"Vuoden kuluttua toivot, että olisit aloittanut tänään!"

Mitä "Hyvinvoiva Sinä" valmennukseen kuuluu

Kuukausittaiseen valmennukseen sisältyy mm. seuraavat sekä paljon bonuksia!

 • Tukea, neuvoa ja uusia ideoita hyvinvointiisi

 • Reseptejä, ruokalistoja ja vinkkejä terveellisempään elämää

 • Vinkkejä liikkumiseen ja viikottain haasteita

 • Verkkoseminaareja mielenkiintoisista aiheista

 • Materiaalipankki käytössäsi

Valmis voimaan paremmin?

"Vuoden kuluttua toivot, että olisit aloittanut tänään!"

Valmennuksesta sanottua

Elämää muuttava

Sarah

Lauran valmennus oli elämää muuttava minulle. Tajusin vihdoin, miksi mikään ei ollut ennen onnistunut. Nyt voin niin hyvin! Kiitos tuhannesti!

Kiitos!

Kate

Kuukausittainen tuki on ollut minulle tosi hyödyllinen. Tykkään, että kaikki ei ole niin vakavaa ja voin ottaa osaa silloin kun se minulle sopii.

Valmentaja

Hyvinvointivalmentaja

Laura Lindholm

Laura on arvostetun Dr. Sears Wellness instituutin sertifioima hyvinvointivalmentaja. Hän on auttanut monia löytämään avaimet hyvään oloon, jaksamiseen sekä onnellisuuteen. Laura näkee ihmisen kokonaisuutena ja tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin löytyy kun kaikki elämänalamme ovat tasapainossa.